غلامحسین ساربان در دومین جلسه ستاد زراعت استان با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها پیگیری فوری شهرستانها را برای تامین بذر دیم از استان حیاتی دانست اظهار کرد: مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها برای جذب کامل سهمیه کودی و بذر در سال زراعی جاری بر مبنای الگوی کشت ابلاغی برنامه ریزی داشته باشند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: شهرستانهای کوهسرخ، نیشابور، چناران و تربت جام در خصوص جذب کود ازته در رتبه بالا و شهرستانهای طرقبه وشاندیز، صالح آباد، بجستان و خلیل آباد کمترین درصد جذب را دارند.
وی گفت: سطح ابلاغی گندم آبی در خراسان رضوی ۱۲۳ هزار هکتار و گندم دیم ۷۵ هزار هکتار است که ۱۵ هزار هکتار گندم آبی و ۱۵۰ هکتار گندم دیم تاکنون کشت شده است.
ساربان افزود: همچنین ۱۲۰ هزارهکتار جو آبی و ۲۰ هزار هکتار جو دیم به استان ابلاغ شده است که تاکنون ۸۵۰۰ هکتار کشت جو آبی انجام شده و با توجه به قیمت پایین جو دغدغه تخصیص سطوح کشت جو به گندم و ایجاد مشکلات برای دامداران در سال آینده وجود دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سطح ابلاغی کشت کلزا ۵ هزار هکتار اعلام شده است که تاکنون ۲ هزار و ۷۵۲ هکتار کشت و ۲ هزار و ۲۹۰ هکتار آبیاری شده است.
وی افزود: شهرستانهای گلبهار، مشهد، تایباد، تربت حیدریه و داورزن بیش از ۵۰ درصد سهمیه ابلاغی کلزا را کشت نموده اند و سایر شهرستانها در فرصت محدود باقی مانده باید با هماهنگی مدیریت زراعت و مرکز تحقیقات کشاورزی پیگیر فوری کشت و تغذیه مزارع کلزا باشند.
نظر شما